Exotische fruitsla met verse kaas en kokoscrumble

Omschrijving

| Brunch/ dessert/ 4 pers

| minder dan 30 min

| 2013.03.27 – Colruyt inspiratie, Paasfeest 

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten als u glutenvrij eet

  • 4 passievruchten
  • 2 kiwi’s
  • 200 g verse kaas (type plattekaas)
  • 1 eetl. boter
  • 4 eetl. gemalen kokosnoot
  • 4 eetl. hazelnoten
  • 2 eetl. rietsuiker 

Bereiding

  1. Lepel het vruchtvlees uit de passievruchten.
  2. Snij de kiwi’s in kleine blokjes.
  3. Hak de hazelnoten fijn.
  4. Smelt de boter in een pan en voeg de fijngehakte hazelnoten, de gemalen kokosnoot en de rietsuiker toe.
  5. Roerbak 3 à 4 min. tot de gemalen kokosnoot mooi bruin is.
  6. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  7. Meng het vruchtvlees van de passievruchten onder de blokjes kiwi.
  8. Verdeel de verse kaas over 4 dessertpotjes, lepel er de fruitsla over en bestrooi met de kokoscrumble. 

TIP:

Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. 

Voedingswaarde
Energie: 2017 Kcal Eiwitten: 5,8 gr Vetten: 14,5 gr Koolhydraten: 15,4 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email