Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Creatief met puree | mijn receptenbundel

Creatief met puree

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ bijgerecht/ 4 pers

| 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert

Uitgelichte afbeelding

Bereiding

Kastanjepuree: bij wild

Meng aardappelpuree met kastanje puree (blik) en werk af met wat fijngehakte  hazelnoten of walnoot pitten

Koolraappuree: bij rood vlees of wild

Meng aardappelpuree met gekookte koolraap en een scheutje olijfolie.
Meng er vlak voor het serveren wat rucola onder

Puree met artisjokl en chorizo: bij vis of als hapje

Meng aardappelpree met blokjes chorizo en stukjes artisjok.
Verkruimel er geitenkaas of feta over.

Pompoenpuree met zoete aardappel: bij vis of gevogelte

Kook gelijke hoeveelheid zoet aardappelen en vruchtvlees van pompoen gaar, samen met wat knoflook en/of gember. Pureer

Gratin Dauphinois

Heerlijke gegratineerde aardappelschotel, met een romige kaassmaak.
20 á 30 min opwarmen in de oven op 200°C

Zie ook hier de bereiding van Gratin Dauphinois.

Categorieën