Couscoussalade & tonijn

Omschrijving

| | Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 10 min

| Silvo informatiekaartje

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 75 g couscous
  • 2 theelepel(s)
  • 1 eetlepel(s) citroensap
  • 30g slamelange
  • 1 zakje(s) John West Tuna with a Twist Ovengedroogde tomaten en kruidendressing (a 85 g)
  • ¼ rode paprika, in blokjes
  • eventueel stuk plat Turks brood

Bereiding

  1. Lekker voor de lunch!
  2. Strooi de couscous in een lunchtrommel.
  3. Voeg de rode peper en het citroensap toe.
  4. Schenk op de couscous 125 ml heet water.
  5. Sluit het bakje goed af met het deksel.
  6. Bewaar de couscous op kamertemperatuur.
  7. Neem de couscous met de tonijn, paprika en slamelange mee naar het werk. Denk aan een vork!
  8. Roer tijdens de lunch de korrels met een vork los.
  9. Schep de tonijn met de slamelange en paprikablokjes erdoor.
  10. Lekker met brood erbij.
  11. Tip: In plaats van sla melange kun je rauwkost, reepjes bleekselderij of een restje koude doperwtjes meenemen. 
Voedingswaarde
Energie: 400 Kcal Eiwitten: 24 gr Vetten: 7 gr Koolhydraten: 60 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email