Champignons gevuld met garnalen
Omschrijving
 | Amuse/ groenten/ vis/ 20 a 24 stuks
 | ± 10 min en dan nog even onder de grill
 | gezien in de praktijk
Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten
- 24 champignons
 - 100 gram boter
 - 2 teentjes knoflook
 - 1 bosje peterselie
 - peper en zout
 - 100 gram garnalen
 
Bereiding
- Borstel de champignons schoon en haal voorzichtig de steeltjes eruit.
 - Meng de boter, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, de uitgeperste knoflook, peper en zout door elkaar.
 - Vul de champignons met een paar garnalen en het botermengsel en zet ze ca. 10 minuten onder de grill tot ze gaar zijn.
 - Zet de champignons één voor één op een lepeltje en dien ze warm op.
 
TIP: Als u geen 24 lepels heeft kunt u dit gerecht ook in 2 of 3 etappes serveren.