Champignons gevuld met garnalen
Omschrijving
| Amuse/ groenten/ vis/ 20 a 24 stuks
| ± 10 min en dan nog even onder de grill
| gezien in de praktijk
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 24 champignons
- 100 gram boter
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje peterselie
- peper en zout
- 100 gram garnalen
Bereiding
- Borstel de champignons schoon en haal voorzichtig de steeltjes eruit.
- Meng de boter, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, de uitgeperste knoflook, peper en zout door elkaar.
- Vul de champignons met een paar garnalen en het botermengsel en zet ze ca. 10 minuten onder de grill tot ze gaar zijn.
- Zet de champignons één voor één op een lepeltje en dien ze warm op.
TIP: Als u geen 24 lepels heeft kunt u dit gerecht ook in 2 of 3 etappes serveren.