Avocadoglaasje gerookte forel

Omschrijving

 | Aperitiefhapje | Vis | Feestelijk, 4 glaasjes
 | Bereidingstijd: 10 min
 | Bron: 2013.03.13 – Colruyt inspiratie, lentebrunch

Ingrediënten

  • 1 gerookte forelfilet (versmarkt)
  • 2 avocado’s
  • gemengde scheuten
  • 0.75 citroen (alleen het sap)
  • 2 koffiel. rode lompviseieren
  • tabasco
  • peper en zout
  • 1 eetl. lichte room (facultatief)

Bereiding

Kan geruime tijd vooraf klaargemaakt worden.

  1. Lepel het vruchtvlees uit de avocado’s.
  2. Plet samen met het citroensap, kruid met tabasco, peper en zout.
  3. Maak eventueel wat smeuïger met de lichte room.
  4. Verdeel de gerookte forelfilet in hapklare stukken.
  5. Neem 4 aperitiefglaasjes (Ø 4 cm) en verdeel er een laagje avocadopuree, wat scheutjes en gerookte forel over.
  6. Versier met 1/2 koffielepel rode lompviseitjes.

Voedingswaarde

  • Energie: 190 kcal
  • Eiwitten: 7.7 g
  • Vetten: 17.1 g
  • Koolhydraten: 1.6 g

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten