Avocadoglaasje forel

Avocadoglaasje gerookte forel

Omschrijving

| Aperitiefhapjes/ vis/ feestelijk/ 4 glaasjes

| 10 min

| 2013.03.13 – Colruyt inspirartiefolder; Lentebrunch.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 gerookte forelfilet
  • 2 avocado’s
  • gemengde scheuten
  • 0.75 citroen (alleen het sap)
  • 2 klp rode lompviseieren
  • tabasco
  • peper en zout
  • 1 el. lichte room (eventueel)

Bereiding

  1. Lepel het vruchtvlees uit de avocado’s.
  2. Plet samen met het citroensap, kruid met tabasco, peper en zout.
  3. Maak eventueel wat smeuïger met de lichte room.
  4. Verdeel de gerookte forelfilet in hapklare stukken.
  5. Neem 4 aperitiefglaasjes (Ø 4 cm) en verdeel er een laagje avocadopuree, wat scheutjes en gerookte forel over.
  6. Versier met 1/2 koffielepel rode lompviseitjes.

TIP: kan ruim van tevoren gemaakt worden

Voedingswaarde
Energie: 190 Kcal Eiwitten: 7.7 gr Vetten: 17.1 gr Koolhydraten: 1.6 gr

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten