Avocadoglaasje gerookte forel
Omschrijving
| Aperitiefhapjes/ vis/ feestelijk/ 4 glaasjes
| 10 min
| 2013.03.13 – Colruyt inspirartiefolder; Lentebrunch.
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 1 gerookte forelfilet
- 2 avocado’s
- gemengde scheuten
- 0.75 citroen (alleen het sap)
- 2 klp rode lompviseieren
- tabasco
- peper en zout
- 1 el. lichte room (eventueel)
Bereiding
- Lepel het vruchtvlees uit de avocado’s.
- Plet samen met het citroensap, kruid met tabasco, peper en zout.
- Maak eventueel wat smeuïger met de lichte room.
- Verdeel de gerookte forelfilet in hapklare stukken.
- Neem 4 aperitiefglaasjes (Ø 4 cm) en verdeel er een laagje avocadopuree, wat scheutjes en gerookte forel over.
- Versier met 1/2 koffielepel rode lompviseitjes.
TIP: kan ruim van tevoren gemaakt worden
Voedingswaarde
Energie: 190 Kcal | Eiwitten: 7.7 gr | Vetten: 17.1 gr | Koolhydraten: 1.6 gr |