Rosbiefrolletjes met pesta
Omschrijving
| Amusehapje/ voorgerecht/ rosbief/ 8 pers
| 10 min
| gevonden op ‘leuke recepten’, en een beetje van mijzelf
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 12 plakjes rosbief (ongeveer 150 – 200 gram)
- 3 eetl groene pesto
- 125 gr creme fraiche
- 50 gr veldsla
- Zwarte peper
- 75 gr parmezaanse kaas, geraspt
- 2 el pijnboompitten, geroosterd
- 1 el olijfolie
Bereiding
- Roer de pesto en creme fraiche door elkaar zodat er een romig groen mengsel ontstaat.
- Neem een plakje rosbief en besmeer een zijde met het pesto mengsel.
- Leg een beetje veldsla er op en rol op.
- Herhaal dit met alle plakjes en leg ze op een mooi bordje.
- Bestrooi ze met wat zwarte peper en verdeel de kaas en pijnboompitjes er over.
- Besprenkel op het laatst nog wat druppeltjes olijfolie er over.
leuke aanvulling/ afwisseling waren de hapjes met de gevulde tomaatjes.