Hawaiiaanse cheesecake salade
een verfrissend dessertOmschrijving
| Dessert/ 8 pers
| ± 20 min & ± 1 u laten rusten
| Gezien op facebook.
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 225 gr zachte roomkaas
- 90 gr vanillepuddingmix
- 1 thl vanille-extract (of een vanillestokje)
- 2 kopjes mango gesneden in blokjes
- 2 kopjes mandarijnen (uitgelekt of vers gesneden)
- 1 blikje ananas (of vers)
- 2 of 3 kiwi’s gesneden
- 300 gr aardbeien, gesneden
- 2 bananen in plakjes gesneden
- 1 el citroensap
TIP, je kan ook allerlei andere soorten tropisch fruit gebruiken wat je zelf lekker vindt.
Bereiding
Bereiding roomkaasmengsel
- Klop de roomkaas in een mengkom tot een gladde massa
- Voeg geleidelijk het puddingmengsel toe en klop tot alles goed gemengd is.
- Voeg langzaam de vanillecreamer toe en meng tot een gladde massa
Bereid het fruit verder voor
- Maak al het fruit (behalve de bananen) schoon en snij ze in hapklare stukjes
Breng alles samen
- Vouw de vruchten voorzichtig door het roomkaasmengsel tot ze goed bedekt zijn
- Besprenkel de bananenschijfjes met citroensap om verkleuren te voorkomen
- Meng ze tenslotte ook door de roomkaasmengsel
- Laat alles even afkoelen en zet de schaal min 1 uur in de koelkast voordat u ze serveert