Couscoussalade & tonijn
Omschrijving
| | Hoofdgerecht/ 4 pers
| ± 10 min
| Silvo informatiekaartje
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 75 g couscous
- 2 theelepel(s)
- 1 eetlepel(s) citroensap
- 30g slamelange
- 1 zakje(s) John West Tuna with a Twist Ovengedroogde tomaten en kruidendressing (a 85 g)
- ¼ rode paprika, in blokjes
- eventueel stuk plat Turks brood
Bereiding
- Lekker voor de lunch!
- Strooi de couscous in een lunchtrommel.
- Voeg de rode peper en het citroensap toe.
- Schenk op de couscous 125 ml heet water.
- Sluit het bakje goed af met het deksel.
- Bewaar de couscous op kamertemperatuur.
- Neem de couscous met de tonijn, paprika en slamelange mee naar het werk. Denk aan een vork!
- Roer tijdens de lunch de korrels met een vork los.
- Schep de tonijn met de slamelange en paprikablokjes erdoor.
- Lekker met brood erbij.
- Tip: In plaats van sla melange kun je rauwkost, reepjes bleekselderij of een restje koude doperwtjes meenemen.
Voedingswaarde
Energie: 400 Kcal | Eiwitten: 24 gr | Vetten: 7 gr | Koolhydraten: 60 gr |