Hollandse garnalen met grapefruit
Omschrijving
| Amusehapje met fruit en vis/ 6 a 8 pers
| 15 min
| Allerhande nr 13, jaargang 2007
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 2 grapefruits, dik geschild (oranje en witte schil)
- 1 eetlepel ketchup
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel sherry
- 1 bakje Hollandse garnalen (100 gram)
- 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden
Bereiding
- Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht.
- Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen, breng op smaak met zout en peper, en verdeel over 8 glaasjes.
- Leg de grapefruitpartjes erop. Bestrooi met wat peterselie.
TIP: je kan dit ook als een amuzelepel hapje maken i.p.v. een glaasje