Zalmhaasje met een balsamico-gembersaus
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ 4 pers
| ± 10 min
| 2014.09.24 – Okay informatiefolder
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 4 zalmhaasjes
- peper en zout
- 2 el lente uitjes
- 4 el balsamico azijn
- 1 el gembersnippers
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- rijst
- courgette
Bereiding
- Laat de zalmhaasjes volledig ontdooien en dep droog
- kruid met peper en zout
- meng balsamico azijn met geraspte gember, lente uitjes en knoflook
- doe de balsamico-gembermengeling in een kookpan en breng aan de kook
- Zet opzij, Verhit olijfolie in een grillpan en gril de zalm 7 a 10 min
- lepel er de balsamico-gembersaus over.
- serveer met rijst en courgette