Wraps met pesto van paprika en geitenkaas

Omschrijving

| Aperitiefhapje/ groenten/ kaas/ koud voorgerecht/ feestelijk/ 20 hapjes

| minder dan 30 min

| 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kids

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 5 g preikiemen
  • 125 g verse geitenkaas
  • 2 Mexicaanse wraps
  • 1 gegrilde paprika (bokaal)
  • 1 el. groene pesto

Bereiding

voorbereiding (10 min + 1 a 2 u in de koelkast)
  1. Snij de uitgelekte rode paprika in blokjes en meng met de pesto en de geitenkaas.
    2. Besmeer de wraps met de pesto met geitenkaas en verdeel er de preikiemen over.
    3. Rol de wraps strak op en wikkel ze in vershoudfolie. Leg 1 à 2 u. in de koelkast.
    4. Snij elke wrap in 10 stukjes en prik op een cocktailprikker. 

Voedingswaarde
Energie: 49 Kcal Eiwitten: 1.7 gr Vetten: 3.1 gr Koolhydraten: 3.9 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email