Wraps met pesto van paprika en geitenkaas
Omschrijving
| Aperitiefhapje/ groenten/ kaas/ koud voorgerecht/ feestelijk/ 20 hapjes
| minder dan 30 min
| 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kids
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 5 g preikiemen
- 125 g verse geitenkaas
- 2 Mexicaanse wraps
- 1 gegrilde paprika (bokaal)
- 1 el. groene pesto
Bereiding
voorbereiding (10 min + 1 a 2 u in de koelkast)
-
Snij de uitgelekte rode paprika in blokjes en meng met de pesto en de geitenkaas.
2. Besmeer de wraps met de pesto met geitenkaas en verdeel er de preikiemen over.
3. Rol de wraps strak op en wikkel ze in vershoudfolie. Leg 1 à 2 u. in de koelkast.
4. Snij elke wrap in 10 stukjes en prik op een cocktailprikker.
Voedingswaarde
Energie: 49 Kcal | Eiwitten: 1.7 gr | Vetten: 3.1 gr | Koolhydraten: 3.9 gr |