Wraps met kipfiletbruchetta en guacamole

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| 45 min

| 2014.06.18 – Okayfolder. Klaar in een oogwenk

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 2 kipfiletbruchetta’s
  • 3 tomaten
  • 1 paprikamengeling
  • 50 gr rucola
  • ½ plantje platte peterselie
  • 50 gr geraspte kaas
  • 227 gr guacamole
  • 4 wraps
  • 150 gr mais (blik)
  • 2 el olijfolie

Bereiding

Voorbereiding (15 min)
  1. snij de kipfilets en de tomaten in blokjes
  2. snij ook de paprika’s in blokjes (je hebt 400 gr nodig)
  3. snipper de peterselie fijn
  4. verwarm de oven voor op 180 °C
Bereiding (15 min + 10 a 15 min in de oven)
  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak de blokjes kipfilet 5 min.
  2. Voeg de paprikablokjes, de tomatenblokjes en de uitgelekte mais toe en laat 10 min sudderen
  3. Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie.
  4. Rol de wraps op, leg ze in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
  5. Zet 10 á 15 min in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten is.
  6. Haal uit de oven en stop langs de uiteindes van de wraps de rucola erin.
  7. Serveer de wraps met guacamole
Drankadvies
Wijn: soorten wijn
Bier: soorten bier
Voedingswaarde
Energie: 485 Kcal Vetten: 31 gr
waarvan verz. vetzuren: 19 gr
Koolhydraten: 42 gr
waarvan suikers: 32 gr
Eiwitten: 9 gr Vezels: 2 gr Natrium: 120 mg

OF

Energie: 200 Kcal Eiwitten: 4 gr Vetten: 7 gr Koolhydraten: 29 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email