Wraps met kipfiletbruchetta en guacamole

Omschrijving:

Hoofdgerecht | kip | 4 personen
Bereidingstijd: 45 min
Bron: 2014.06.18 – Okayfolder. Klaar in een oogwenk

Ingrediënten:

  • 2 kipfiletbruchetta’s
  • 3 tomaten
  • 1 paprikamengeling
  • 50 gr rucola
  • ½ plantje platte peterselie
  • 50 gr geraspte kaas
  • 227 gr guacamole
  • 4 wraps
  • 150 gr mais (blik)
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze:

Voorbereiding: (15 min)

  1. snij de kipfilets en de tomaten in blokjes
  2. snij ook de paprika’s in blokjes (je hebt 400 gr nodig)
  3. snipper de peterselie fijn
  4. verwarm de oven voor op 180 °C

Bereiding: (15 min + 10 a 15 min in de oven)

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak de blokjes kipfilet 5 min.
  2. Voeg de paprikablokjes, de tomatenblokjes en de uitgelekte mais toe en laat 10 min sudderen
  3. Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie.
  4. Rol de wraps op, leg ze in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
  5. Zet 10 á 15 min in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten is.
  6. Haal uit de oven en stop langs de uiteindes van de wraps de rucola erin.
  7. Serveer de wraps met guacamole