Wraps met carpaccio

Omschrijving

amuzelepel | aperitiefhapje | vlees |± 20 hapjes

tijd | 10 min

bron | 2015, december – Colruyt menugids, feestmenu’s

Ingrediënten

  • 3 wraps (of tortilla’s)
  • 240 g carpaccio vlees
  • 1 plantje waterkers
  • 3 eetl. pesto verde

Bereiding

  1. Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
  2. Besmeer de wraps met de pesto en verdeel er de sneetjes carpaccio vlees over.
  3. Bestrooi met de schilfers parmezaan en besprenkel met de olijfolie uit de verpakking van de carpaccio schotel.
  4. Verdeel er de blaadjes waterkers over en rol de wraps strak op.
  5. Snij in stukjes van 2 cm en steek vast met een cocktailprikkertje.

Voedingswaarde

  • Energie: 58 kcal
  • Eiwitten: 4 g
  • Vetten: 2.6 g
  • Koolhydraten: 5.3 g

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten