Wraps met carpaccio

Omschrijving

amuzelepel | aperitiefhapje | ± 20 hapjes

tijd | 10 min

bron | 2015, december – Colruyt menugids, feestmenu’s

Ingrediënten

  • 3 wraps (of tortilla’s)
  • 240 g carpaccio vlees
  • 1 plantje waterkers
  • 3 eetl. pesto verde

Bereiding

  1. Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
  2. Besmeer de wraps met de pesto en verdeel er de sneetjes carpaccio vlees over.
  3. Bestrooi met de schilfers parmezaan en besprenkel met de olijfolie uit de verpakking van de carpaccio schotel.
  4. Verdeel er de blaadjes waterkers over en rol de wraps strak op.
  5. Snij in stukjes van 2 cm en steek vast met een cocktailprikkertje.

Voedingswaarde

  • Energie: 58 kcal
  • Eiwitten: 4 g
  • Vetten: 2.6 g
  • Koolhydraten: 5.3 g