Wraps met carpaccio

Omschrijving

| Aperitiefhapjes/ vlees/ ong 20 hapjes

| 10 min

| 2015, december – Colruyt menugids, feestmenu’s.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 3 wraps (of tortilla’s)
  • 240 g carpaccio vlees
  • 1 plantje waterkers
  • 3 eetl. pesto verde

Bereiding

  1. Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
  2. Besmeer de wraps met de pesto en verdeel er de sneetjes carpaccio vlees over.
  3. Bestrooi met de schilfers parmezaan en besprenkel met de olijfolie uit de verpakking van de carpaccio schotel.
  4. Verdeel er de blaadjes waterkers over en rol de wraps strak op.
  5. Snij in stukjes van 2 cm en steek vast met een cocktailprikkertje.
Voedingswaarde
Energie: 58 Kcal Eiwitten: 4 gr Vetten: 2.6gr Koolhydraten: 5.3 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email