Wraps met carpaccio
Omschrijving
| Aperitiefhapjes/ vlees/ ong 20 hapjes
| 10 min
| 2015, december – Colruyt menugids, feestmenu’s.
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 3 wraps (of tortilla’s)
- 240 g carpaccio vlees
- 1 plantje waterkers
- 3 eetl. pesto verde
Bereiding
- Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
- Besmeer de wraps met de pesto en verdeel er de sneetjes carpaccio vlees over.
- Bestrooi met de schilfers parmezaan en besprenkel met de olijfolie uit de verpakking van de carpaccio schotel.
- Verdeel er de blaadjes waterkers over en rol de wraps strak op.
- Snij in stukjes van 2 cm en steek vast met een cocktailprikkertje.
Voedingswaarde
Energie: 58 Kcal | Eiwitten: 4 gr | Vetten: 2.6gr | Koolhydraten: 5.3 gr |