Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Wild zwijnpaté op roggebrood | mijn receptenbundel

Omschrijving

Amuse | vlees | 6 personen
Bereidingstijd: ong. 10 minuten  
Bron: onbekend

Ingrediënten:

  • 3 sneetjes roggebrood
  • 250 gram wild zwijn paté
  • 2 eetlepels appelstroop
  • 6 sprietjes bieslook

Bereiding:

  1. Steek met een wijnglas 6 rondjes uit de sneetjes roggebrood (2 rondjes per sneetje)
  2. Snijd de paté in plakjes van ca. 1 cm dikte en steek met een iets kleiner wijnglas 6 rondjes uit de paté.
  3. Maak de appelstroop warm in de magnetron (ca. 30 seconden op 600 watt).
  4. Leg de roggebroodjes op schoteltjes of kleine platte schaaltjes.
  5. Dompel de paté voorzichtig in de appelstroop en leg hem vervolgens op het roggebrood.
  6. Garneer met in stukjes geknipte bieslook.

Tips:

Deze amuse kunt u vooraf maken en een paar uur in de koelkast bewaren. Haal hem ongeveer 30 minuten voor serveren uit de koeling zodat hij op kamertemperatuur kan komen.