Omschrijving
Amuse | vlees | 6 personen
Bereidingstijd: ong. 10 minuten
Bron: onbekend
Ingrediënten:
- 3 sneetjes roggebrood
- 250 gram wild zwijn paté
- 2 eetlepels appelstroop
- 6 sprietjes bieslook
Bereiding:
- Steek met een wijnglas 6 rondjes uit de sneetjes roggebrood (2 rondjes per sneetje)
- Snijd de paté in plakjes van ca. 1 cm dikte en steek met een iets kleiner wijnglas 6 rondjes uit de paté.
- Maak de appelstroop warm in de magnetron (ca. 30 seconden op 600 watt).
- Leg de roggebroodjes op schoteltjes of kleine platte schaaltjes.
- Dompel de paté voorzichtig in de appelstroop en leg hem vervolgens op het roggebrood.
- Garneer met in stukjes geknipte bieslook.
Tips:
Deze amuse kunt u vooraf maken en een paar uur in de koelkast bewaren. Haal hem ongeveer 30 minuten voor serveren uit de koeling zodat hij op kamertemperatuur kan komen.