Verse kruidensaus

Verse kruidensaus

Omschrijving

| Sausen, lekker bij o.a. vis/ kruidensaus

| ongeveer 10 min

| 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 takjes basilicum (vers)
  • 4 takjes dille (vers)
  • 100 g Griekse yoghurt
  • 1 mespunt cayennepeper
  • zwarte peper
  • zeezout (molen)

Bereiding

  1. Scheur de blaadjes basilicum in stukjes en snipper de dille fijn.
  2. Meng de Griekse yoghurt met de verse kruiden en breng op smaak met de cayennepeper, zwarte peper en zeezout.
  3. Afwerking: Serveer deze dipsaus bv. met gefrituurde scampi’s
Voedingswaarde
Energie: 30 Kcal Eiwitten: 0,9 gr Vetten: 2,5 gr Koolhydraten: 0,9 gr

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten