Verse kruidensaus

Omschrijving

| Sausen, lekker bij o.a. vis/ kruidensaus

| ongeveer 10 min

| 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 takjes basilicum (vers)
  • 4 takjes dille (vers)
  • 100 g Griekse yoghurt
  • 1 mespunt cayennepeper
  • zwarte peper
  • zeezout (molen)

Bereiding

  1. Scheur de blaadjes basilicum in stukjes en snipper de dille fijn.
  2. Meng de Griekse yoghurt met de verse kruiden en breng op smaak met de cayennepeper, zwarte peper en zeezout.
  3. Afwerking: Serveer deze dipsaus bv. met gefrituurde scampi’s
Voedingswaarde
Energie: 30 Kcal Eiwitten: 0,9 gr Vetten: 2,5 gr Koolhydraten: 0,9 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email