Verse kruidensaus

Omschrijving

Sausen | lekker bij vis | kruidensaus
Bereidingstijd: ong 10 min
Bron: 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders

Ingrediënten:

  • 4 takjes basilicum (vers)
  • 4 takjes dille (vers)
  • 100 g Griekse yoghurt
  • 1 mespunt cayennepeper
  • zwarte peper
  • zeezout (molen)

Bereiding:

  1. Scheur de blaadjes basilicum in stukjes en snipper de dille fijn.
  2. Meng de Griekse yoghurt met de verse kruiden en breng op smaak met de cayennepeper, zwarte peper en zeezout.
  3. Afwerking: Serveer deze dipsaus bv. met gefrituurde scampi’s

Voedingswaarde

  • Energie: 30 kcal
  • Eiwitten: 0.9 g
  • Vetten: 2.5 g
  • Koolhydraten: 0.9 g

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten