Verse kruidensaus

Omschrijving

Sausen | lekker bij vis | kruidensaus
Bereidingstijd: ong 10 min
Bron: 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders

Ingrediënten:

  • 4 takjes basilicum (vers)
  • 4 takjes dille (vers)
  • 100 g Griekse yoghurt
  • 1 mespunt cayennepeper
  • zwarte peper
  • zeezout (molen)

Bereiding:

  1. Scheur de blaadjes basilicum in stukjes en snipper de dille fijn.
  2. Meng de Griekse yoghurt met de verse kruiden en breng op smaak met de cayennepeper, zwarte peper en zeezout.
  3. Afwerking: Serveer deze dipsaus bv. met gefrituurde scampi’s

Voedingswaarde

  • Energie: 30 kcal
  • Eiwitten: 0.9 g
  • Vetten: 2.5 g
  • Koolhydraten: 0.9 g