Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Verse Hazelnootpasta | mijn receptenbundel

Zelf verse hazelnootpasta maken, is toch het lekkerste...

Omschrijving

| zoet broodbeleg

| 20 a 25 min

| onderdeel van brioche sterbrood, via 24Kitchen

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 75 g gepelde hazelnoten
  • 150 ml melk
  • 150 g pure chocolade (70% cacao)
  • 75 g suiker
  • 3 el hazelnootolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Rooster de hazelnoten in circa 15 minuten goudbruin en laat afkoelen.
  3. Verwarm de melk tot het kookpunt.
  4. Hak de chocolade en giet de hete melk erop.
  5. Roer tot een gladde chocoladesaus.
  6. Maal de hazelnoten met de suiker tot een kleverige pasta.
  7. Maak de kleverige pasta even los van de randen van je mengkom en giet ten slotte je olie erbij.
  8. Laat nog even draaien tot een homogene pasta
  9. Voeg de chocoladesaus toe en mix tot deze helemaal is opgenomen.
  10. Laat de pasta iets opstijven in de koelkast.

Categorieën