Vegetarische maaltijdsoep

Omschrijving

| Vegetarisch/ 4 pers

| 25 min

| 2008-08-27 – Colruyt inspiratiefolder. Handige tips

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 140 gr Italiaanse Quorn blokjes
  • 50 gr gesneden ui
  • 2 kervelblokjes
  • 500 gr julienne groenten
  • 1,5 ltr groentebouillon
  • 20 gr vermicelli
  • 680 gr krielaardappelen
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  1. Laat de krielaardappelen uitlekken
  2. Verhit de olijfolie in een kookpan en bak de uit glazig. Voeg de julienne groenten toe en laat 5 min mee stoven
  3. Giet er de groentebouillon over en laat gedurende 15 min koken.
  4. Voeg de Italiaanse quorn blokjes toe, de kervelblokjes, de vermicelli en de aardappelen.
  5. Meng goed en laat alles 3 min opwarmen.
  6. Kruid naar smaak met peper en zout.
  7. Serveer onmiddellijk me teen stuk stokbrood of ciabatta
Voedingswaarde
Energie: 188 Kcal Eiwitten: 10,5 gr Vetten: 5,2 gr Koolhydraten: 21,5 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email