Trio van belegde broodjes
Omschrijving
| aperitiefhapjes/ groenten, vlees/ vis/ 15 hapjes
| ongeveer 15 min
| 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 3 sneden toastbrood
- 1 el. groene pesto
- 1 sneetje gerookte zalm
- 1 el. tapenade van zwarte olijven
- 3 sneetjes pancetta (charcuterie)
- 1 el. verse kaas
- 2 sneetjes hespenworst
- 5 zongedroogde tomaten
Bereiding
- Snij de korsten van 3 sneetjes toastbrood en rol goed plat met een deegrol of glazen fles.
- Beleg 1 sneetje met 1 eetl. groene pesto en 1 groot sneetje gerookte zalm.
- Beleg 1 sneetje met 1 el. tapenade van zwarte olijven en 3 sneetjes pancetta.
- Beleg het laatste sneetje met 1 el. verse kaas, 2 sneetjes hespenworst en een 5-tal zongedroogde tomaten.
- Rol ze alle drie strak op en snij elk rolletje in ± 5 kleinere rolletjes.
- Steek ze op een cocktailprikkertje.