Sparkling Peach

Omschrijving

 cocktails1| aperitief, met alc | per glas

tijd | paar min

bron | 2015 dec – Menugids Feestmenu’s Colruyt

Ingrediënten

  • 1 granaatappel (pitjes)
  • 1 mango
  • perziklikeur
  • champagne of schuimwijn

Bereiding

  1. Halveer 1 granaatappel en breek de helften open.
  2. Haal de pitjes eruit (u hebt 1 eetlepel nodig).
  3. Schil de mango en snij in hele kleine stukjes (u hebt 1 eetlepel nodig)
  4. Doe de mangoblokjes en de granaatappelpitjes in een champagneglas
  5. Giet er 2 cc perzikenlikeur bij
  6. Overgiet met 10 cl ijskoude champagne of schuimwijn
  7. Garneer met 1 takjes rozemarijn

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten