Bolognaise hapje

Omschrijving:

Aperitiefhapjes | 
Bereidingstijd: nog 30 min
Bron:  familierecept

Ingrediënten:

  • 1 kg varkensgehakt
  • 1 ui
  • 2 bakjes (250 gr) verse champignons
  • 1 kg wortelen
  • Blik: [volgt]
  • Napolitane basis spaghettisaus
  • Cayennepeper, loempiasaus, [pittige Chinese saus volgt]
  • Zakje knor spaghettikruiden

Bereidingswijze:

  1. Varkensgebraad kruiden met gehaktkruiden en los rullen in een grote braadpan (hapjespan)
  2. Neem een aparte braadpan om fijngesneden uitje te stoven, bij het gehakt mengen
  3. In deze pan, de gesneden champignons aanstoven en bij het gehakt mengen
  4. In deze pan, de gesneden wortelen aanstoven en bij het gehakt mengen
  5. In deze pan, de basis spaghettisaus zachtjes opwarmen met het zakje knorr spaghettikruiden. Na 3 min zachtjes doorkoken, bij het gehaktmengsel toevoegen
  6. Geheel kruiden met cayennepeper, loempia saus en […… saus ]

Tip:

  • Deze saus zou gevarieerd kunnen worden door bv nog fijngesneden paprika toe te voegen
  • Deze saus kan gebruikt worden voor spaghetti of als vulling bij een aperitiefhapje.
  • Deze saus kan makkelijk in porties in de vriezer bewaard worden.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten