Rumcocktail …

Rumcocktail met thee en rode bessen

Omschrijving

| Aperitief, alc houdend/ voor 4 glazen

| ruim 15 min

| 2013.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Een geslaagd feest

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 100 gr bosvruchten
  • Sap van 1 citroen
  • 2 takjes verse munt
  • 2 suikerklontjes
  • 15 dl rum
  • 4 dl crème de cassis
  • 7 dl groene thee (= 2 zakjes thee overgieten met 7 dl heet water) 

Bereiding

  1. Rits de blaadjes van de takjes munt.
  2. Giet de hete thee samen met het citroensap over de blaadjes munt en de suikerklontjes.
  3. Roer goed en laat volledig afkoelen
  4. Doe de rum samen met de crème de cassis en de vruchten in een grote kom.
  5. Giet er de afgekoelde thee bij.

Tip: Voor een lekkere kindervariant laat u de rum weg en vervangt u de crème de cassis door frambozensiroop.

    Categorieën

    Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

    De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

    Sluiten