Rumba Rum

Omschrijving:

Cocktail | alcohol houdend | per glas
Bereidingstijd: 5 min
Bron: 2013.07.31 – Colruyt inspiratiefolder, zomerse lunch variaties

Ingrediënten:

  • 6 dl rum
  • 1 cl triple sec
  • 10 cl vers sinaasappelsap
  • 1 schijfje sinaasappel
  • 1 takje verse munt
  • ijsblokjes 

Bereidingswijze:

  1. vul een longdrinkglas met ijsblokjes en giet er de rum en de triple sec over.
  2. giet er het verse sinaasappelsap over en garneer met een takje munt en een schijfje sinaasappel.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten