Rumba Rum

Rumba Rum

Omschrijving

| Aperitief, alc houdend/ per glas

| 5 min

| 2013.07.31 – Colruyt inspirartiefolder; Zomerse lunch variaties

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 6 dl rum
  • 1 cl triple sec
  • 10 cl vers sinaasappelsap
  • 1 schijfje sinaasappel
  • 1 takje verse munt
  • ijsblokjes 

Bereiding

  1. vul een longdrinkglas met ijsblokjes en giet er de rum en de triple sec over.
  2. giet er het verse sinaasappelsap over en garneer met een takje munt en een schijfje sinaasappel.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten