Rosbiefroosjes

Rosbiefroosjes met bietjes en mierikswortel

Omschrijving

| Amuses/ vlees/ ong 10 pers

| 15 min

| Allerhande nr 13 uit 2005.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 plakjes rosbief
  • ½ eetlepel mierikswortel
  • 1 eetlepel zure room
  • 50 gram gekookte biet, in piepkleine blokjes

Bereiding

  1. Halveer de plakjes rosbief.
  2. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel.
  3. Rol de dubbelgevouwen plakjes op zodat er roosjes ontstaan.
  4. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met zout en peper.
  5. Leg acht eetlepels klaar.
  6. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje.
  7. Leg in het midden van elk roosje wat bieten blokjes en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Voedingswaarde (per pers)
Energie: 15 Kcal Eiwitten:   gr Vetten:   gr Koolhydraten:   gr

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten