Rosbiefroosjes met bietjes en mierikswortel
Omschrijving
| Amuses/ vlees/ ong 10 pers
| 15 min
| Allerhande nr 13 uit 2005.
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 4 plakjes rosbief
- ½ eetlepel mierikswortel
- 1 eetlepel zure room
- 50 gram gekookte biet, in piepkleine blokjes
Bereiding
- Halveer de plakjes rosbief.
- Vouw de halve plakjes rosbief dubbel.
- Rol de dubbelgevouwen plakjes op zodat er roosjes ontstaan.
- Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met zout en peper.
- Leg acht eetlepels klaar.
- Leg op iedere lepel een rosbiefroosje.
- Leg in het midden van elk roosje wat bieten blokjes en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Voedingswaarde (per pers)
Energie: 15 Kcal | Eiwitten: gr | Vetten: gr | Koolhydraten: gr |