Pittige miniwraps met rosbief
Omschrijving
| Aperitiefhapjes/ vlees/ 12 hapjes
| 40 min
| 2014.01.29 – Colruyt inspiratiefolder, Gezellige en heerlijke momenten.
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 4 sneetjes gebraden rosbief
- 50 g veldsla
- 12 half gedroogde kerstomaten (versmarkt, + 1 el. olie uit de verpakking)
- 2 el. zure room
- 2 wraps
- 2 el. pijnboompitten
- 1 kfl. mosterd (of pickles)
- 0.5 kfl. azijn
- peper en zout
Bereiding
voorbereiding (5 min)
- Meng de zure room met de mosterd en kruid met peper en zout.
- Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
- Hak de veldsla grof en meng er de azijn en 1 el. olie uit de verpakking van de tomaten onder. Kruid met peper en zout.
Bereiding zelf (5 min + 30 min in de koelkast)
- Besmeer de wraps met de mosterdcrème.
- Beleg met de rosbief en de veldsla.
- Bestrooi met de pijnboompitten en rol de wraps strak op.
- Wikkel in vershoudfolie en leg ± 30 min. in de koelkast.
Afwerking:
Snij elke wrap in 6 stukken en leg een halfgedroogd kerstomaatje op elk stukje.
Steek vast met een cocktailprikker.
Voedingswaarde
Energie: 80 Kcal | Eiwitten: 3.7gr | Vetten: 4.7 gr | Koolhydraten: 6.3 gr |