Pesto eieren op een toast
super makkelijk en super lekkerOmschrijving
| brunch/ 1 pers
| ± 10 a 15 min
| info kaartje uit de winkel van Spegelaere Jabbeke
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 sneetjes volkoren brood
- 2 el pesto (zelf maken, klik hier)
- 1 tomaat
Bereiding
Maak eerst de heerlijke groene pesto
Vervolgens de pesto-eieren op toast
- kook de eieren zoals je ze het liefst wil eten (gepocheerd, zacht gekookt of gebakken)
- Rooster ondertussen je volkoren sneetjes brood
- Besmeer je broodje met de pesto
- Leg plakjes tomaat op de pesto
- Plaats de klaargemaakt eieren boven op de tomaat.
- Breng op smaak met peper en zout
- Garneer eventueel met een paar blaadjes verse basilicum
Voedingswaarde
Energie: 781 Kcal | Vetten: 58 gr waarvan verz. vetzuren: 14 gr |
Koolhydraten: 42 gr |
Eiwitten: 26 gr | Vezels: | Natrium: |