Pesto eieren op een toast

super makkelijk en super lekker

Omschrijving

| brunch/ 1 pers

| ± 10 a 15 min

| info kaartje uit de winkel van Spegelaere Jabbeke

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 sneetjes volkoren brood
  • 2 el pesto (zelf maken, klik hier)
  • 1 tomaat

Bereiding

Maak eerst de heerlijke groene pesto
Vervolgens de pesto-eieren op toast
  1. kook de eieren zoals je ze het liefst wil eten (gepocheerd, zacht gekookt of gebakken)
  2. Rooster ondertussen je volkoren sneetjes brood
  3. Besmeer je broodje met de pesto 
  4. Leg plakjes tomaat op de pesto
  5. Plaats de klaargemaakt eieren boven op de tomaat.
  6. Breng op smaak met peper en zout
  7. Garneer eventueel met een paar blaadjes verse basilicum
Voedingswaarde
Energie: 781 Kcal Vetten: 58 gr
waarvan verz. vetzuren: 14 gr
Koolhydraten: 42 gr
Eiwitten: 26 gr Vezels:   Natrium:  

 

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email