Pangasiuspapillot met zeekraal en venkel
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ 4 pers
| ± 25 a 30 min
| 2015.05.20 – Okay folder. Smullen van de Barbecue
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- aluminiumfolie
- bakpapier
- 4 Pangasius filets
- tuinkruidenmarinade
- 1 dl droge witte wijn
- 1 fijngesneden venkel
- 100 gr zeekraal
- 2 rode uien
- 1 citroen
- zwarte peper en zout
Bereiding
- Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op.
- Verdeel er 4 Pangasius filets in tuinkruidenmarinade over en vouw de folie omhoog
- Verdeel er 1 dl droge witte wijn over, de fijngesneden venkel, de zeekraal en de rode uien in ringen gesneden
- Leg over elke vis een schijfje citroen
- Kruid met zwarte peper en zout en vouw goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen
- Let de papilloten 25 a 30 min op een matige warme barbecue.
- Serveer met brood of gebakken aardappelen