Ovenomelet met kaas en tomaat

een eenvoudig recept wat zo op tafel staat

Omschrijving

| Brunch, lunch/ 4 pers

| ± minder dan half uur

| gekregen van uit een (onbekend) tijdschrift

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 150 ml melk
  • 1 tomaat
  • 150 gr geraspte kaas
  • 3 sneetjes wit brood
  • 1 thl zout
  • 3 el olijfolie
  • bakvorm van ± 25 cm

Bereiding

  1. Snij de tomaat en brood in blokjes
  2. meng de eieren, de melkd, zout, tomaat en de geraspte kaas
  3. schenk he tmengsel in een ingevette ovenschaal
  4. meng vervolgens de broodblokjes me tde olijfolie en verdeel deze over het mengsel
  5. bak de omelet in zo’n 30 min goudbruin
  6. voeg peper en zout tot naar eigen smaak

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email