Ovenomelet

Ovenomelet met kaas en tomaat

een eenvoudig recept wat zo op tafel staat

Omschrijving

| Brunch, lunch/ 4 pers

| ± minder dan half uur

| gekregen van uit een (onbekend) tijdschrift

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 150 ml melk
  • 1 tomaat
  • 150 gr geraspte kaas
  • 3 sneetjes wit brood
  • 1 thl zout
  • 3 el olijfolie
  • bakvorm van ± 25 cm

Bereiding

  1. Snij de tomaat en brood in blokjes
  2. meng de eieren, de melkd, zout, tomaat en de geraspte kaas
  3. schenk he tmengsel in een ingevette ovenschaal
  4. meng vervolgens de broodblokjes me tde olijfolie en verdeel deze over het mengsel
  5. bak de omelet in zo’n 30 min goudbruin
  6. voeg peper en zout tot naar eigen smaak

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten