Toast Italiaanse tonijnsalade

Meergranen beschuitjes met Italiaanse tonijnsalade

Omschrijving

| Aperitiefhapjes/ vis/ 12 hapjes

  | ongeveer 10 a 15 min

  | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 12 meergranen beschuiten
  • 80 g tonijn in eigen nat (blik)
  • 2 zoetzure augurken (bokaal)
  • 10 g rucola
  • 125 g ricotta
  • Italiaanse kruidenmix (molen)

Bereiding

  1. Snij 2 zoetzure augurken in blokjes van 1/2 cm en hak 10 g rucola grof.
  2. Prak 80 g uitgelekte tonijn (in eigen nat) goed fijn met een vork.
  3. Meng er 125 g ricotta en de augurken onder en breng op smaak met Italiaanse kruiden (molen).
  4. Spuit de tonijnsalade op 12 mini meergranen beschuiten met een spuitzak en versier met de grof gehakte rucola.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten