Meergranen beschuitjes met Italiaanse tonijnsalade

Omschrijving

| Aperitiefhapjes/ vis/ 12 hapjes

  | ongeveer 10 a 15 min

  | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 12 meergranen beschuiten
  • 80 g tonijn in eigen nat (blik)
  • 2 zoetzure augurken (bokaal)
  • 10 g rucola
  • 125 g ricotta
  • Italiaanse kruidenmix (molen)

Bereiding

  1. Snij 2 zoetzure augurken in blokjes van 1/2 cm en hak 10 g rucola grof.
  2. Prak 80 g uitgelekte tonijn (in eigen nat) goed fijn met een vork.
  3. Meng er 125 g ricotta en de augurken onder en breng op smaak met Italiaanse kruiden (molen).
  4. Spuit de tonijnsalade op 12 mini meergranen beschuiten met een spuitzak en versier met de grof gehakte rucola.

Categorieën