Lentehapje kerstomaat

Lentehapje met kerstomaat

Omschrijving

| Aperitiefhapje/ kaas/ groenten/ ong 20 stuks

| 15 min

| 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 20 kerstomatenmix Tricolore
  • 250 g verse kaas (roomkaas)
  • 0.5 stengel groene selder
  • 1 bosje radijzen
  • 5 sprietjes bieslook (vers)
  • 1 eetl. walnoten
  • 20 toastjes
  • zwarte peper en zout

Bereiding

  1. Snij de kerstomaten in 2.
  2. Snipper de selder heel fijn.
  3. Snij 4 radijzen in heel fijne schijfjes en hak de rest fijn.
  4. Snipper het bieslook fijn.
  5. Hak de walnoten grof
  6. Meng de stukjes groene selder met de gehakte radijzen, het bieslook, de noten en de verse kaas.
  7. Kruid met zwarte peper en zout.
  8. Besmeer elk toastje rijkelijk met het kaasmengsel.
  9. Versier met 2 halve kerstomaten en een schijfje radijs.
Drankadvies
Wijn: Château Petit Roubié, Picpoul de Pinet, A.O.P. Coteaux du Languedoc
Bier: Hoegaarden Grand Cru, Speciaal bier
Voedingswaarde
Energie: 30 Kcal Eiwitten: 1.6 gr Vetten: 1.1 gr Koolhydraten: 3.5 gr

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten