Omschrijving:
Aperitiefhapjes | kaas en groenten | ong. 20 stuks
Bereidingstijd: 15 min
Bron: 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen
Ingrediënten:
- 20 kerstomatenmix Tricolore
- 250 g verse kaas (roomkaas)
- 0.5 stengel groene selder
- 1 bosje radijzen
- 5 sprietjes bieslook (vers)
- 1 eetl. walnoten
- 20 toastjes
- zwarte peper
- zout
Bereidingswijze:
- Snij de kerstomaten in 2.
- Snipper de selder heel fijn.
- Snij 4 radijzen in heel fijne schijfjes en hak de rest fijn.
- Snipper het bieslook fijn.
- Hak de walnoten grof
- Meng de stukjes groene selder met de gehakte radijzen, het bieslook, de noten en de verse kaas.
- Kruid met zwarte peper en zout.
- Besmeer elk toastje rijkelijk met het kaasmengsel.
- Versier met 2 halve kerstomaten en een schijfje radijs.
Drankadvies:
- Bier: Hoegaarden Grand Cru, Speciaalbier
- Wijn: Château Petit Roubié, Picpoul de Pinet, A.O.P. Coteaux du Languedoc
Voedingswaarde:
- Energie: 30 kcal
- Eiwitten: 1.6 g
- Vetten: 1.1 g
- Koolhydraten: 3.5 g