Lentehapje met kerstomaat
Omschrijving
| Aperitiefhapje/ kaas/ groenten/ ong 20 stuks
| 15 min
| 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 20 kerstomatenmix Tricolore
- 250 g verse kaas (roomkaas)
- 0.5 stengel groene selder
- 1 bosje radijzen
- 5 sprietjes bieslook (vers)
- 1 eetl. walnoten
- 20 toastjes
- zwarte peper en zout
Bereiding
- Snij de kerstomaten in 2.
- Snipper de selder heel fijn.
- Snij 4 radijzen in heel fijne schijfjes en hak de rest fijn.
- Snipper het bieslook fijn.
- Hak de walnoten grof
- Meng de stukjes groene selder met de gehakte radijzen, het bieslook, de noten en de verse kaas.
- Kruid met zwarte peper en zout.
- Besmeer elk toastje rijkelijk met het kaasmengsel.
- Versier met 2 halve kerstomaten en een schijfje radijs.
Drankadvies
Wijn: | Château Petit Roubié, Picpoul de Pinet, A.O.P. Coteaux du Languedoc |
Bier: | Hoegaarden Grand Cru, Speciaal bier |
Voedingswaarde
Energie: 30 Kcal | Eiwitten: 1.6 gr | Vetten: 1.1 gr | Koolhydraten: 3.5 gr |