Broodhapje met pate

Kooklessen 2e jaar/ 1993/ Hapjes

  • 2 sneden wit brood (wit brood gesneden in de lengte)
  • 100 gr smeerpate
  • Porte
  • Ev. wat room
  • Wat veenbessen compotte
  1. Wit broodje in de lengte laten snijden
  2. Ontkorsten
  3. Met de deegrol heel fijntjes rollen
  4. Pate vermengen met porto en eventueel met wat room
  5. Pate dunnetjes smeren op het brood
  6. Strak oprollen en in huishoudfolie laten rusten in de koelkast
  7. Met een goed mes in dunne reepjes snijden
  8. Op een versierde dienschotel snijden
  9. Garneren met een topje compotte + peterselie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten