Koffiesabayonne

Omschrijving:

Dranken | koffiedrank | dessert | per glas
Bereidingstijd:
Bron: 2013.12.18 – Colruyt feestgids folder, kerst

Ingrediënten:

  • 4 eidooiers
  • 4 el suiker
  • 6 el hete espresso
  • 2 el koffielikeur 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm een ruime hoeveelheid water in een grote pan tot net onder het kookpunt
  2. doe intussen de eidooiers, de suiker, de koffielikeur en de espresso in een grote steelpan.
  3. Zet de steelpan in de pan met water en klop het mengsel krachtig op tot het dik en luchtig is.
  4. haal de steelpan uit het water en blijf kloppen zodat het mengsel niet gaat kleven.
  5. Serveer de sabayn in schaaltjes of wijnglazen en dien onmiddellijk op.
  6. Serveer de sabayon in schaaltjes of wijnglazen en dien onmiddellijk op. 

Voedingswaarde:

  • Energie: 144 kcal
  • Eiwitten: 3,0 gr
  • Vetten: 5,9 gr
  • Koolhydraten: 16,5 gr

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten