Kip kaasburger met wortelen
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ 4 pers
| 10 min voorbereiding en 25 min bereiding zelf
| 2016.02.10 – reclamefolder Okay: Smaakvol ontbijten.
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 4 kippen kaasburgers
- 1 bosje jonge wortelen
- 1 citroen
- 1 el boter
- 1 el vloeibare honing
- 3 el olijfolie
- 1 el tijm
- p&z
Bereiding
- Schil de jonge wortelen (laat een stukje van het groen eraan)
- Rasp de schil van de citroen en kook 1 min in water. Spoel daarna onder koud water. Pers de citroen uit
- Kook de wortelen beetgaar in licht gezouten water. Spoel onder koud water
- Verhit de honing in een pan met antiaanbaklaag tot hij lichtjes karamelliseert
- Voeg het citroensap en de zeste toe, samen met de tijm en de olijfolie
- Voeg de wortelen toe en verwarm. Kruid met peper en zout
- Bak intussen 4 kippen kaasburgers goudbruin en gaar in 1 el boter.
- Serveer met gratin dauphinois of gekookte aardappelen