Cavabubbels rum en appel

Omschrijving

cocktails1 | cocktail | per glas

tijd | paar minuten

bron | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel

Ingrediënten

  • 120 cc schuimwijn
  • 40 cc bruine rum
  • 40 cc appelsap
  • 1 schijfje appel
  • 1 koffiel. rietsuiker
  • 1 mespunt kaneel

Bereiding

  1. Meng de kaneel onder de rietsuiker.
  2. Dompel de rand van een fluitglas eerst in een bodempje water en daarna in de kaneelsuiker.
  3. Giet de rum en het appelsap in het fluitglas en vul aan met de goed gekoelde schuimwijn.
  4. Snij het partje appel in heel dunne schijfjes en doe het in een glas.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten