Kabeljauw tapenadekorstje
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ 4 pers
| ± 30 min
| 2014.09.24 – Okay informatiefolder, diepvries op het menu
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 4 kabeljauwfilets
- peper en zout
- 4 sneetjes oud brood
- 150g tapenade naar keuze
- pistachenoten
- olijfolie
- aardappelpuree
- venkel
Bereiding
- laat 4 kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
- kruid met peper
- meng het broodkruim met de tapenade en 2 el grof gehakte pistachenoten
- besmeer er de bovenkant van de kabeljauw mee
- vet een ovenschaal in met olijfolie en schik er de vis in.
- bak ongeveer 30 min in een op 190 °C voorverwarmde oven
- serveer met aardappelpuree met verse kruiden (bieslook, platte peterselie en basilicum) en gestoofde venkel