Jingle Bells Ice Tea

Omschrijving

cocktails1 | drank. alc vrij | per glas

tijd | paar min

bron | 2015, december – Colruyt menugids, feestmenu’s

Ingrediënten

 

  • 1 eetl. grenadine
  • 15 cl Ice Tea
  • 5 cl spuitwater
  • 8 blauwe bessen (diepvries)
  • 2 ijsblokjes

 

Bereiding

  1. Steek de diepgevroren blauwe bessen op een brochettestokje.
  2. Doe de ijsblokjes samen met de grenadine in een longdrinkglas.
  3. Overgiet met de icetea en het spuitwater.
  4. Leg het brochettestokje met de blauwe bessen in het glas.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten