Irish Cream Cappuccino style

Omschrijving

| Dranken/ alcohol vrij/ per glas

| ongeveer 10  min

| 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 5 cl Baileys
  • 10 cl halfvolle melk
  • 5 cl room (min. 30 % V.G.)
  • 1 kfl. chocoladevlokken
  • 0.5 kfl. cacaopoeder
  • 0.5 kfl. suiker

Bereiding

  1. Verwarm de melk met het cacaopoeder en de suiker in een steelpannetje.
  2. Klop de room halfstijf.
  3. Giet de likeur in een hoog glas met oortje.
  4. Overgiet met de chocolademelk en werk af met de slagroom.
  5. Bestrooi met de chocoladevlokken.
  6. Een prima digestiefje na een heerlijke maaltijd

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email