Irish cream cappuccino style

Omschrijving

| Digestief | per glas

| 10 minuten

| 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren.

Ingrediënten

  • 5 cl Baileys
  • 10 cl halfvolle melk
  • 5 cl room (min. 30 % V.G.)
  • 1 kfl. chocoladevlokken
  • 0.5 kfl. cacaopoeder
  • 0.5 kfl. suiker

Bereiding

  1. Verwarm de melk met het cacaopoeder en de suiker in een steelpannetje.
  2. Klop de room halfstijf.
  3. Giet de likeur in een hoog glas met oortje.
  4. Overgiet met de chocolademelk en werk af met de slagroom.
  5. Bestrooi met de chocoladevlokken.
  6. Een prima digestiefje na een heerlijke maaltijd

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten