Irish coffee mascarpone

Omschrijving:

Dranken | alc houdend | dessert | per glas
Bereidingstijd: 10 min
Bron: 2014.12.03 – Colruyt inspiratiefolder. Feestelijke recepten

Ingrediënten:

  • 4 eetl. whisky
  • 120 ml sterke koffie
  • 1 eetl. mascarpone
  • 1 koffiel. room
  • 0.5 koffiel. walnootpitten

Bereiding (5 min):

  1. Meng de mascarpone samen met de room en de walnoot pitten.
  2. Doe de whisky in een hittebestendig glas en giet er de hete koffie bij.
  3. Lepel er het mascarpone mengsel op.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten