Omschrijving

| dessert | 8 pers

| 10 minuten

| 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren.

Ingrediënten

  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • 4 bolletjes chocoladeroomijs
  • 100 g blauwe bessen
  • 100 g frambozen
  • 3 el. granaatappelpitjes
  • 0.5 plantje munt
  • 2 el. kokospoeder
  • 12 meringues
  • 50 g witte chocolade
  • 50 g pure chocolade

Bereiding

  1. Rasp de witte en de pure chocolade fijn.
  2. Pluk de blaadjes munt.
  3. Schik de bolletjes ijs in een cirkel op een serveerschaal.
  4. Wissel daarbij de 2 smaken af.
  5. Verdeel het fruit en de meringues in het midden en op de bolletjes ijs.
  6. Bestrooi alles met kokospoeder en de geraspte chocolade.
  7. Versier met muntblaadjes en de granaatappelpitten.
  8. Tip. Maak het jezelf makkelijk: schik de ijsbolletjes al enkele uren vooraf op de schaal. Dek af met vershoudfolie en zet in de diepvriezer. Zo hoef je op het moment zelf alleen nog af te werken. Succes gegarandeerd!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten