IJskoffie á la stracciatella

IJskoffie á la stracciatella

Omschrijving

| dessert/ koffiedrank/ 1 glas

| minder dan 30 min

| 2017.07.30 – Colruyt inspiratiefolder. Zomers Lunchen, fris, licht en lekker

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 bol Stracciatella-ijs
  • 0.5 dl room (min. 30 % V.G.)
  • 2 dl hete espresso
  • cacaopoeder

Bereiding

  1. Klop de room op.
  2. Doe het bolletje ijs in een doorzichtige kop (of hittebestendig glas) en giet er de hete koffie bij.
  3. Lepel er de opgeklopte room op en bestrooi met het cacaopoeder.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten