Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Groenteburgers & pasta | mijn receptenbundel

Groenteburgers met najaarspasta

Omschrijving

| | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers

| ± 20 min

| 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder, Handige tips

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 groenteburgers (diepvries)
  • 500 gr forestière pan groenten
  • 1 klp versnipperde knoflook
  • 500 gr cavatappi (elleboog pasta)
  • 250 gr oesterzwammen
  • 4 a 5 lente uitjes
  • 4 el olijfolie
  • 3 el sojasaus
  • 5 dl groentebouillon
  • peper
  • instant sausbinder

Bereiding

  1. Laat de groenteburgers ontdooien
  2. snij de oesterzwammen in repen en de lente uitjes in ringen
  3. Laat de cavatappi 7 a 8 min koken in licht gezouten water. Giet af en houd ze warm
  4. Verhit ondertussen 2 el olijfolie in en kookpan en bak de ui glazig. Voeg de oesterzwammen toe en bak ze 2 min
  5. Voeg de sojasaus toe, de forestière mix en de lente uitjes. Meng alles goed en laat 5 min stoven op een matig vuur
  6. Giet de groentebouillon erbij en laat nog 5 min stoven.
  7. Bind de saus met wat instant sausbinder. Kruid eventueel met een beetje peper
  8. Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en bak de groenteburgers aan elke zijde ong 3 min
  9. Meng de pasta met de groentjes en serveer met een groenteburger.
  10. Garneer eventueel met overgebleven stukjes lente uitjes
Voedingswaarde
Energie: 879 Kcal Eiwitten: 29,6 gr Vetten: 22,5 gr Koolhydraten: 140,5 gr

Categorieën