Groente tortilla
Omschrijving
| Hoofdgerecht, groenten/ 4 pers
| 30 min
| Winkelkaartje, Plus, week 40, 2020
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 400 gram soepgroenten
- 30 gram kaas
- 460 ml tomatensoep
- 1 stuk ui
- 8 stuks eieren
- 200 gram aardappelschijfjes
- 100 gram cherrytomaten
- 75 gram rucolamelange
- 70 gram witte kaas
Bereiding
- Pel en snipper de ui en rasp de kaas.
- Snijd de cherrytomaten in partjes.
- Kluts de eieren en roer de aardappelschijfjes, de soepgroenten en de kaas erdoor.
- Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en giet het mengsel in de pan.
- Zet de deksel erop en gaar de tortilla in 20 min op laag vuur.
- Draai met behulp van een bord voorzichtig om en bak nog 5 min.
- Laat iets afkoelen en snijd in puntjes.
- Verwarm de cherrytomaten & paprika soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de sla met de cherrytomaten en de witte kaas blokjes.
- Serveer de tortilla met de soep en de salade.
Voedingswaarde
Energie: 528 Kcal | Vetten: 30 gr waarvan verz. vetzuren: 11 gr |
Koolhydraten: 37 gr waarvan suikers: 12 gr |
Eiwitten: 27 gr | Vezels: 4 gr |