Glaasje vis en Pitahaya

Glaasje met vissalade en Pitahaya

Omschrijving

| Aperitiefhapje/ vis/ 6 a 8 pers

  | ongeveer 10 min

  | 2015.12.16 – Okay folder; Smaakvolle feestideeën

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 Pitahaya
  • 1 bakje ananaskersjes
  • Vissalade (kant en klaar of maak deze zelf naar eigen smaak)

Bereiding

  1. Snij het vruchtvlees van de pitahaya in blokjes
  2. Verdeel in aperitiefglaasjes tot de helft
  3. Lepel hierboven frisse vissalade (kan je kant en klaar kopen of je maakt zelf een salade met vis naar eigen smaak)
  4. Leg nog een paar blokjes pitahaya er weer bovenop
  5. Versier je glas met een ananaskersje

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten