Gin-Tonic Orange Twist

Omschrijving

 cocktails1| aperitief, alcohol | per glas

tijd | ong 3 min

bron | 2015, december – Colruyt Menugids, feestmenu’s 

Ingrediënten

  • 4 cl gin
  • 4 cl Aperol
  • 12 cl tonic
  • sinaasappel

Bereiding

  1. Snij de schil van de sinaasappel (niet het wit) met een dunschiller in krullen.
  2. Schil de sinaasappel daarna tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes.
  3. Snij de partjes in kleine stukjes.
  4. Doe de gin en de Aperol in een gin glas.
  5. Voeg ook enkele ijsblokjes en stukjes sinaasappel toe.
  6. Overgiet met de tonic en werk af met een sinaasappelkrul.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten