Gembermocktail

Omschrijving:

Coctail/mocktail | aperitief | alcohol vrij | 1 glas
Bereidingstijd: paar min
Bron: 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen

Ingrediënten:

  • 12 cl bloedsinaasappelsap
  • 6 cl wortelsap
  • 1 cm gember (vers)

Bereidingswijze (5 min. + 20 min. in de koelkast):

  1. Rasp de gember.
  2. Meng het bloedsinaasappelsap met het wortelsap en de geraspte gember.
  3. Zet 20 min. in de koelkast.
  4. Giet de mocktail in een mooi glas en versier eventueel met een schijfje bloedsinaasappel.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten