Gembermocktail

Gembermocktail

NB: een mocktail is altijd zonder alcohol, een cocktail is altijd met alcohol

Omschrijving

| Aperitief zonder alcohol/ per glas

| paar minuten

| 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 12 cl bloedsinaasappelsap
  • 6 cl wortelsap
  • 1 cm gember (vers)

Bereiding

  1. Rasp de gember.
  2. Meng het bloedsinaasappelsap met het wortelsap en de geraspte gember.
  3. Zet 20 min. in de koelkast.
  4. Giet de mocktail in een mooi glas en versier eventueel met een schijfje bloedsinaasappel.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten