Geitenkaastosti met choriza en kappertjes

Omschrijving

| brunch/ lunch/ 4 pers

| ± 10 a 15 min

| 02.2023, infokaartje uit de Plus

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 8 sneetjes boerenvolkorenbrood
  • 2 el olijfolie
  • 1 grote teen knoflook, gehalveerd
  • 1 pakje verse geitenkaas schijfjes (125 gr)
  • 12 plakjes chorizo
  • 1 potje kappertjes (100 gr)
  • 2 potjes vijgen chutney met sjalot (à 43 gr, Bonne Maman)
  • grill of tosti-apparaat

Bereiding

  1. Zet de grill aan.
  2. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met wat olie en rooster ze onder de grill lichtbruin.
  3. Haal van de grill en bestrijk de geroosterde kant met de knoflookhelften.
  4. Verkruimel de geitenkaas.
  5. Verdeel de chorizo, geitenkaas en kappertjes over 4 sneetjes brood en leg de andere sneetjes erop, met de kant met knoflook naar beneden.
  6. Bak de tosti’s in de grillpan of het tosti-apparaat lichtbruin.
  7. Snijd de tosti’s schuin doormidden en serveer met de chutney.

 

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email